Uitstroom

Afscheid nemen door ontslag is soms onvermijdelijk maar vaak ook pijnlijk. Daarbij hoort vooral een goed voorbereidde stap naar een volgde werkgever. En mag een deelnemer in een outplacementtraject ook een deskundige, betrokken steun verwachten.

Ieder mens beleeft zo’n proces anders en vraagt een andere aanpak. Bij ons hoeft u geen standaard outplacement traject te verwachten, maar maatwerk dat mensgericht en kostenbewust is samengesteld. De situatie en persoonlijke behoeften van de persoon bepalen dus de inhoud van het te volgen programma en daarmee de duur van het hele traject.

Tijdens het outplacementtraject hebben de consultants van Novicum een sterke regierol. Daardoor ontstaat individueel maatwerk met veel oog voor persoonlijkheid en ambitie. De medewerker wordt op professionele wijze gemotiveerd en geënthousiasmeerd.

En in de zoektocht naar een nieuwe werkgever geeft Novicum niet alleen het advies hoe de zoektocht het best kan worden aangepakt. De toegang tot het enorme netwerk dat Novicum de afgelopen decennia heeft opgebouwd, hebben velen al ervaren als een belangrijk ‘instrument’.

Novicum is daarom dé partner om een outplacementtraject deskundig, betrokken en met respect voor de deelnemer succesvol te begeleiden.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.