Instroom

Al sinds 1991 zijn wij succesvol in de voortdurend veranderende arbeidsmarkt. Toonaangevend, door te streven naar kwaliteit, groei te bewerkstelligen en onze ambitie te combineren met onze werkwijze. En die werkwijze staat voor degelijkheid, betrouwbaarheid en integriteit. En daardoor worden wij betrokken bij Werving & Selectie vraagstukken, ook met Executive Search in het topsegment van de arbeidsmarkt.

Het profiel van onze opdrachtgevers is zeer uiteenlopend. Toch kenmerken de meeste opdrachtgevers zich door hun vooruitstrevendheid en zien ze het belang in van een gestructureerde en inhoudelijke aanpak voor de invulling van hun opdracht. Zowel de ervaring van onze Management Consultants als ons zorgvuldig opgebouwde netwerken van kandidaten garanderen resultaat.

En onze basis? Die wordt gevormd door onze passie om altijd de beste te willen zijn en transparant te werk te gaan naar onze opdrachtgevers binnen de profit en non-profit en onze kandidaten. Een perfecte basis voor hechte en lange relaties. En door het verleende vertrouwen zien wij kans om, ondanks de huidige economische omstandigheden, als organisatie flink te groeien.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.