Onze werkwijze

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw kwalificaties, ambities en wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die er bij opdrachtgevers bestaan. Novicum kijkt verder dan alleen de werkervaring in het CV. In ons selectieproces staren wij ons niet blind op de opleiding of werkervaring, wij letten vooral sterk op persoonlijkheid.

Kundig

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van managers en specialisten in uw vakgebied en branche. Door hun langjarige ervaring weten zij wat er speelt binnen een bedrijf en in de markt. Aan het eind van het interview mag u rekenen op inhoudelijke feedback en aanbevelingen. Op basis van de verzamelde informatie bepalen we gezamenlijk of uw kwaliteiten aansluiten bij de specifieke functie.

Zorgvuldig en betrokken

Onze zorgvuldige selectieprocedure biedt u als kandidaat zekerheid dat de nieuwe werkgever de juiste match is. Wij begeleiden u persoonlijk gedurende het hele sollicitatieproces, vanaf het eerste interview tot de indiensttreding. Ook daarna houden wij met u contact.

Betrouwbaar

Vanaf 1991 zijn wij partner voor vele organisaties in zeer uiteenlopende richtingen. In al die jaren vormden integriteit, commitment, kwaliteit en continuïteit de pijlers van Novicum. En dat zullen ze ook de komende jaren blijven doen. En natuurlijk mag u ook rekenen op de spelregels die in de Wet op de Persoonsregistratie voor u zijn vastgelegd.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.