Inplacement

Op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? En je wilt zelf investeren in loopbaanbegeleiding? Wij helpen je bij het vinden van een nieuwe baan.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Hulp en ondersteuning bij het opstellen van je CV en het schrijven van een motivatiebrief 
  • In kaart brengen van jouw ambities, talenten en valkuilen 
  • Het trainen van communicatieve vaardigheden 
  • Ondersteuning door individueel traject in Inplacement 
  • Toegang tot onze netwerken in profit of non-profit sectoren

De begeleiding naar een nieuwe baan is een cruciaal proces. Ook als dit niet wordt vergoed door je werkgever biedt Novicum jou de mogelijkheid om van onze professionele loopbaanbegeleiding gebruik te maken. De consultants van Novicum investeren graag in een verdere kennismaking om alle kansen gezamenlijk te onderzoeken. Je bent van harte welkom.

Werkwijze

Novicum start het inplacementtraject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is belangrijk omdat een vertrouwensband tussen jou en de consultant noodzakelijk is, zodat de consultant objectief en kritisch kan adviseren.

De precieze aanpak van het traject vloeit voort uit dit intakegesprek. Jouw persoonlijke situatie en behoeften bepalen de inhoud , de aanpak en daarmee de duur van het hele inplacementtraject. Tijdens dit traject zoeken we altijd naar de optimale balans tussen een zakelijke aanpak en een persoonlijke, open werksfeer.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.