Novicum - Instroom, Doorstroom en Uitstroom

FLEXIBEL

Bij Novicum werken ondernemers die begrijpen dat ook buiten kantoortijden contact gewenst kan zijn. Onze dienstverlening kent geen ‘tijd’. Wel ‘kwaliteit’.

Meer over ons

RESPECT

De samenwerking rendeert optimaal bij respect voor elkaar, de mate van openheid en de bereidheid elkaar waar mogelijk aan te vullen.

Meer over ons

ERVARING

Onze consultants zijn ervaren managers en hebben jarenlange ervaring in werving & selectie.

Meer over ons

TRANSPARANT

Geen mooie verhalen, maar concrete informatie over onze resultaten.

Meer over ons

FLEXIBEL

Bij Novicum werken ondernemers die begrijpen dat ook buiten kantoortijden contact gewenst kan zijn. Onze dienstverlening kent geen ‘tijd’. Wel ‘kwaliteit’.

Meer over ons

RESPECT

De samenwerking rendeert optimaal bij respect voor elkaar, de mate van openheid en de bereidheid elkaar waar mogelijk aan te vullen.

Meer over ons

Routebeschrijving

Novicum
Vreeswijksestraatweg 22
3432 NA Nieuwegein

Vanaf de A27 (vanuit richting Breda)

Bij Vianen afslag A2 (Utrecht-West, Amsterdam), vervolg zie hieronder.

Vanaf de A2 (zowelvanuit de richting 's-Hertogenbosch als Amsterdam)

Afslag 'IJsselstein - Nieuwegein'. Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf. Gedurende ongeveer 2 kilometer de weg volgen. Bij 'Merwestein' gaat u linksaf. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf en daarna meteen rechtsaf het parkeerterrein op. Op het parkeerterrein direct linksaf, de eerste 4 plaatsen aan de linkerkant zijn voor NOVICUM gereserveerd. U staat dan voor het gebouw. Novicum is gehuisvest op de eerste etage. Indien de NOVICUM parkeerplaatsen bezet zijn, ziet u aan de andere kant van het fietspad een groot terrein waar u tevens kunt parkeren (let op: dit is betaald parkeren). Als u geen parkeerplaats kunt vinden kunt u ons het beste even bellen voor nadere informatie over het parkeren.

Vanaf de A12 (vanuit de richting Arnhem, Amersfoort)

Bij de afslag 'Utrecht-Oost' (= afrit 18, waarbij 'Nieuwegein' is aangegeven als industrie-terrein) verlaat u de A12. Op de rotonde volgt u 'Nieuwegein'. De weg, waarop u nu rijdt, volgt u circa 4 km tot aan de afslag 'Centrum Nieuwegein-N'. Direct nadat u hier rechtsaf bent gegaan, gaat u weer rechtsaf (afslag 'Merwestein'). Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf en daarna meteen rechtsaf het parkeerterrein op. Op het parkeerterrein direct linksaf, de eerste 4 plaatsen aan de linkerkant zijn voor NOVICUM gereserveerd. Novicum is gehuisvest op de eerste etage. Indien de NOVICUM parkeerplaatsen bezet zijn, ziet u aan de andere kant van het fietspad een groot terrein waar u tevens kunt parkeren (let op: dit is betaald parkeren). Als u geen parkeerplaats kunt vinden kunt u ons het beste even bellen voor nadere informatie over het parkeren.

Vanaf de A12 (vanuit de richting Den Haag/Rotterdam)

Bij Oudenrijn richting Utrecht-Zuid/Jaarbeurs/Arnhem/Amersfoort/A12 volgen. Dan afrit 16 t/m 18 Ring Utrecht-Zuid/Jaarbeurs/Nieuwegein/Houten/A27 volgen. U neemt afrit 16 Nieuwegein. Onderaan de afrit rechts. De weg, waarop u nu rijdt, volgt u (circa 4 kilometer) tot aan T splitsing, hier linksaf 'Centrum'/Anthonius Ziekenhuis/Nieuwegein-Zuid. U slaat vervolgens linksaf bij 'Merwestein'. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf en daarna meteen rechtsaf het parkeerterrein op. Op het parkeerterrein direct linksaf, de eerste 4 plaatsen aan de linkerkant zijn voor NOVICUM gereserveerd. U staat dan voor het gebouw. Novicum is gehuisvest op de eerste etage. Indien de NOVICUM parkeerplaatsen bezet zijn, ziet u aan de andere kant van het fietspad een groot terrein waar u tevens kunt parkeren (let op: dit is betaald parkeren). Als u geen parkeerplaats kunt vinden kunt u ons het beste even bellen voor nadere informatie over het parkeren.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Utrecht met de sneltram 'Nieuwegein/IJsselstein' naar Nieuwegein. Uitstappen bij halte 'Centrum' (Cityplaza). Het spoor (aan de voorzijde van de tram) oversteken, winkelcentrum Cityplaza binnengaan en het hele winkelcentrum doorlopen. Trappen af en linksaf slaan. Bij de doorgaande weg (Noordstedeweg) rechtsaf en deze weg (over de brug en daarna een kruispunt) volgen tot aan het eerste kantoorgebouw, direct na de kruising. Novicum is gehuisvest op de eerste etage.

Tijdens de spitsuren rijdt de sneltram elke 6 á 7 minuten. De reisduur van Utrecht-CS naar Nieuwegein-Centrum (Cityplaza) is 25 minuten. Vanaf Nieuwegein-Centrum is het ongeveer 10 minuten lopen naar het kantoor van Novicum.

Deel met uw netwerk
Home > Contact > Routebeschrijving
Novicum - Instroom, Doorstroom en Uitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.